Zet uw opgewekte zonne-energie slim in voor uw bedrijf!

Heb je zonnepanelen op je bedrijfspand of overweeg je ze aan te schaffen? Dan sta je voor de vraag: wat doe je met de overtollige zonne-energie? Lever je het terug aan je energieleverancier of sla je het op voor later gebruik? Dankzij betere accu's en gunstig overheidsbeleid wordt eigen energieopslag steeds aantrekkelijker.

Met eigen energieopslag benut je de opgewekte stroom wanneer de energiebehoefte binnen je organisatie groter is dan het aanbod. Zeg vaarwel tegen de frustratie van "Helaas, je mag geen stroom terugleveren of afnemen van de netbeheerder”, want met je eigen energie-opslag zorg je ervoor dat het licht altijd brandt! Neem de controle in eigen handen en maak optimaal gebruik van je zonne-energie.

"Meten is weten"

Energie-investeringsaftrek (EIA)

Bent u een ondernemer? Maak dan gebruik van de mogelijkheden die de Energie-investeringsaftrek 2024 (EIA) biedt! Ondernemingen die investeren in zonnepanelen, airconditioning, warmtepompen en/of energieopslag kunnen profiteren van deze regeling. De Energie-investeringsaftrek 2024 stelt bedrijven in staat om 40% van de investeringskosten in 2024 van de fiscale winst af te trekken, bovenop de normale afschrijving. Met voordelen variërend van 10 tot 30%, afhankelijk van het belastingtarief, is de EIA met name geschikt voor MKB-bedrijven. Het budget voor het jaar 2024 bedraagt € 259 miljoen. De EIA is beschikbaar voor ondernemers die onder de inkomsten- of vennootschapsbelasting vallen, waaronder overheidsorganisaties, stichtingen of verenigingen die vennootschapsbelasting betalen. Houd er rekening mee dat particulieren niet in aanmerking komen voor deze regeling. Gedetailleerde informatie is te vinden op de website van de RVO.

Uw accu laten installeren? Dat hoort bij onze service!

Als zakelijke ondernemer begrijpt u hoe cruciaal het is om de juiste accu te kiezen voor efficiënt energiegebruik. Wanneer u besluit een accu aan te schaffen, kunt u met een gerust hart vertrouwen op ons voor persoonlijk advies en een professionele installatie. Wij begrijpen dat u maximaal wilt profiteren van deze waardevolle investering en zorgen ervoor dat alles correct wordt uitgevoerd. Om te beginnen zullen we nauwkeurig meten hoeveel stroom uw bedrijf daadwerkelijk verbruikt, want "meten is weten". Op basis hiervan bepalen we welke accu het meest geschikt is voor uw specifieke behoeften.

Daarnaast is het belangrijk om te weten dat het aansluiten van een accu hoogstwaarschijnlijk enige aanpassingen aan de meterkast en de installatie van benodigde technologie en software vereist. Hier zijn uiteraard kosten aan verbonden. Wij zullen dit grondig onderzoeken en de volledige installatie voor u uit handen nemen, zodat u zorgeloos kunt genieten van de vele voordelen.